Menu

Wat ik doe

Ik kan helpen je front-end code te verbeteren. Ook verzorg ik front-end development, alleen of samen met anderen. Ik kan ook tijdelijk bijspringen in je webproject.

Front-end codebases verbeteren

Door mijn jarenlange ervaring kan ik je codebase analyseren, pijnpunten aanwijzen en suggesties doen ter verbetering van je front-end codebase. Bijvoorbeeld om te zorgen dat de code gemakkelijker te onderhouden is, duidelijker gedocumenteerd wordt of fijner werkt voor de back-end ontwikkelaars die voor de implementatie moeten zorgen.

Tijdelijk een team versterken als interim front-end ontwikkelaar

Ik kan (op locatie of vanuit huis) tijdelijk een team versterken als interim front-end ontwikkelaar. Ik ben zeer ervaren in HTML, CSS en JavaScript, en kan dus meedenken over adaptieve lay-outs, richtlijnen voor toegankelijkheid, efficiënte classnames en het al dan niet inzetten van nieuwe technieken.

Naast dat meedenken zorg ik dat Jira-issues kunnen worden gesloten, en, in het geval van een scrum-project, dat user stories op ‘Done’ komen, en de pagina’s op tijd klaar zijn voor de demo.