Menu

Wat ik doe

Ik kan helpen je front-end code te verbeteren. Ook verzorg ik front-end development, alleen of samen met anderen. Ik kan ook tijdelijk bijspringen in je webproject.

Front-end codebases verbeteren

Door mijn jarenlange ervaring kan ik je codebase analyseren, pijnpunten aanwijzen en suggesties doen ter verbetering van je front-end codebase. Bijvoorbeeld om te zorgen dat de code gemakkelijker te onderhouden is, duidelijker gedocumenteerd wordt of fijner werkt voor de back-end ontwikkelaars die voor de implementatie moeten zorgen.

Tijdelijk een team versterken als interim front-end ontwikkelaar

Ik kan (op locatie of vanuit huis) tijdelijk een team versterken als interim front-end ontwikkelaar. Ik ben zeer ervaren in HTML, CSS en JavaScript, en kan dus meedenken over adaptieve lay-outs, richtlijnen voor toegankelijkheid, efficiënte classnames en het al dan niet inzetten van nieuwe technieken.

Naast dat meedenken zorg ik dat Jira-issues kunnen worden gesloten, en, in het geval van een scrum-project, dat user stories op ‘Done’ komen, en de pagina’s op tijd klaar zijn voor de demo.

Samenwerken met andere freelancers

Ik werk graag samen met andere freelancers, bijvoorbeeld specialisten op het gebied van back-end ontwikkeling, interactie-ontwerp en tekst.

In heb een klein netwerk van mensen met wie ik graag samenwerk aan mooie webproducten, en ben regelmatig op zoek naar nieuwe samenwerkingen.

Bel of mail gerust als je eens wilt kennismaken!

Websites bouwen voor bureaus en grafisch vormgevers

Voor bureaus en hun klanten bouw ik mee aan de front-end van hun websites. De ontwerpen van een vormgever of art director vertaal ik naar HTML, CSS en JavaScript (of een WordPress-thema).

Ik schrijf duidelijke en onderhoudbare code, waar anderen eventueel mee (verder) kunnen. Ik zorg dat pagina’s snel laden en toegankelijk gebouwd zijn.